Evenimente

Ştim că orice eveniment generează foarte multe aşteptări. Pentru că nu este deloc simplu să îl organizezi în cel mai mic detaliu, ne dorim să oferim oaspeţilor Le Boutique Hotel Moxa suportul, disponibilitatea şi experienţa noastră pentru evenimente care decurg impecabil.

Centrul nostru de conferințe este format din trei săli, Alpha, Beta și Executive Lounge, toate conectate cu grădina hotelului. Poţi organiza conferinţe, training-uri şi întâlniri restrânse de afaceri. Noi îţi vom fi aproape şi vom răspunde prompt cererilor tale. Te vom degreva de detaliile logistice, asigurându-ne în orice moment că amenajarea sălii respectă indicaţiile tale, dotările tehnice funcţionează perfect, iar pauzele de cafea vor fi exact gura de aer proaspăt de care au nevoie invitaţii tăi. Când temperaturile sunt suficient de prietenoase, grădina hotelului  poate fi cadrul perfect pentru destindere. 

Sălile de evenimente Le Boutique Hotel Moxa sunt dotate cu echipamente care facilitează susţinerea de prezentări multimedia: ecrane plasmă, flipchart, Internet de mare viteză prin cablu și WI-FI, aer condiționat, servicii de imprimare, scanare, fotocopiere, și o zonă dedicată pentru pauza de cafea.

Contact

+40 (21) 650 5555
reservations@hotelmoxa.com

Urmăriți-ne pe social media

Locația Noastră

Calea Victoriei nr. 129 @ Str. Mihail Moxa nr. 2-4 . Sector 1, București, Romania 010961