Fitness & Spa

Le Boutique Hotel Moxa îţi oferă o experienţă completă, unde atât mişcarea, cât şi relaxarea se îmbină perfect. Cei care au un stil de viaţă activ şi urmează cu rigurozitate un program de antrenament, îşi pot respecta rutina chiar dacă sunt departe de casă. Sala de fitness îţi oferă posibilitatea să te antrenezi într-un cadru intim, care îţi pune la dispoziţie dotările şi aparatura necesară pentru a te menţine în formă.

După încheierea antrenamentului sau pur și simplu pentru a te deconecta la finalul unei zile lungi şi solicitante de muncă sau de explorare a Bucureştiului, te poţi retrage preţ de câteva minute în atmosfera relaxantă de la saună. Sauna Le Boutique Hotel Moxa are o capacitate de 2 – 3 persoane, ce permite detensionarea corpului într-un ambient intim și retras.

Oaspeţii noştri pot beneficia la cerere şi de o sesiune de masaj. Îţi punem la dispoziţie  un meniu de terapii relaxante, care îţi vor oferi momentul de pauză şi refacere necesar pentru a te bucura cu forţe proaspete de călătoria ta.

Contact

+40 (21) 650 5555
reservations@hotelmoxa.com

Urmăriți-ne pe social media

Locația Noastră

Calea Victoriei nr. 129 @ Str. Mihail Moxa nr. 2-4 . Sector 1, București, Romania 010961