Povestea Noastră

Le Boutique Hotel Moxa conectează două fire istorice, cel al Bucureştiului secolului al XIX-lea cu accentele, inovaţiile şi confortul prezentului.

 Deschis în anul 2006, clădirea  este martora unui parcurs mai puţin obişnuit: de la modern la istoric. La patru ani de la construcţie şi lansare, în 2010, o fostă reşedinţă privată tip conac, datând de la începutul secolului al XIX-lea, care i-a aparţinut lui Grigore Duca, a fost adăugată clădirii principale.

La exterior, opoziţia stilistică dintre cele două construcţii surprinde şi încântă. În interior, unitatea spaţiilor creează o atmosferă distinsă şi caldă, ce invită la relaxare şi deconectare. În 2019, hotelul a trecut printr-un nou proces de renovare şi modernizare,  pentru a oferi oaspeţilor accesul la dotări şi servicii premium.


Galeria Noastră


Distincţii

Demersul pentru excelenţă al echipei Le Boutique Hotel Moxa este recunoscut prin premiile care ne sunt acordate an de an.

Eforturile noastre continue şi susţinute pentru a oferi servicii de cea mai înaltă calitate au fost răsplătite cu premiul “Boutique (luxury) hotel of the year” în cadrul Romanian Top Hotel Awards 2019.  Oaspeţii noştri au contribuit la obţinerea calificativului “Fabulos” pe platforma de rezervări Booking.com şi a unui Certificat de Excelenţă din partea Tripadvisor.

Primim distincţii atât din partea celor care ne-au trecut pragul, cât şi de la specialişti din domeniul ospitalităţii.


Echipa

Echipa este sufletul Le Boutique Hotel Moxa.

Cei 27 de membri ai săi sunt cei care fac ca experienţa fiecărui oaspete să fie memorabilă.  Suntem o familie şi ne dorim să transmitem sentimentul de intimitate şi confort asociat acesteia şi celor care aleg să ne viziteze.

Mai important decât rolul bine definit al fiecărui membru al echipei este deschiderea şi disponibilitatea fiecăruia de a veni în întâmpinarea dorinţelor oaspeţilor noştri. 


Artă şi cultură

Ne dorim să contribuim la viaţa culturală a Bucureştiului.

Colecţia de tablouri şi sculpturi găzduite este o oportunitate de a te încărca cu frumosul văzut, interpretat şi imaginat de artişti de renume.

Susţinem, în calitate de parteneri, evenimente de cultură, artă şi educaţie.

Recent, Le Boutique Hotel Moxa a acordat sponsorizarea spectacolului de balet regal din cadrul Centenarului Marii Uniri, 100 de ani de România.

Arta este parte din ceea ce înseamnă ambianța și atitudinea pe care le insuflăm oaspeților noștri ce trec pragul Le Boutique Hotel Moxa.


5 motive să alegi Le Boutique Hotel Moxa

1.

Hotelul este amplasat în inima Bucureştiului, pe Calea Victoriei și totuși ferit de zgomotul şi tumultul oraşului.

2.

Servicii de cea mai bună calitate, cu un grad înalt de personalizare.

3.

Clădire de patrimoniu, care păstrează notele Bucureştiului de altădată.

4.

Acces la grădină pentru momente de linişte, deconectare şi socializare.

5.

Restaurant cu preparate excelente, gătite din ingrediente locale.

Contact

+40 (21) 650 5555
reservations@hotelmoxa.com

Urmăriți-ne pe social media

Locația Noastră

Calea Victoriei nr. 129 @ Str. Mihail Moxa nr. 2-4 . Sector 1, București, Romania 010961