BOOK NOW
BOOK NOW

Interviews & Articles

Graţiela Badicu, Le Boutique Hotel Moxa: Provocarile înseamnă evolutie

Absolventă a Universităţii Politehnica București și cu un MBA European în Management și Administrarea Afacerilor, Graţiela Badicu, General Manager Le Boutique Hotel Moxa, a știut dintotdeauna că-și dorește o carieră în industria ospitalităţii...

Le Boutique Hotel Moxa has a new GM

Gratiela Badicu has been appointed general manager of Le Boutique Hotel Moxa in Bucharest starting this October. She has more than 15 years of professional experience in the hospitality industry, mainly in marketing and sales.

Business Arena Interview

In a highly competitive market, dominated by large international hotel chains, Le Boutique Hotel Moxa builds up its own customer base, relying on outstanding quality, luxury, comfort and personalized services

Cum sa creezi DEPENDENTA clientilor de serviciile unui hotel?

Clientii hotelurilor de lux din Capitala sunt, in mare parte, oameni de afaceri straini, obisnuiti sa calatoreasca si sa se bucure de confortul hotelier. Astfel, daca vrei sa ii fidelizezi, este necesar in primul rand sa cunosti standardele

Grațiela Badicu, Hotel Moxa: Clientul anului 2020 își dorește „camere smart”

În urmă cu un an, Le Boutique Hotel Moxa a trecut printr-un proces de modernizare, extindere și redecorare, în urma căruia și-a consolidat poziţia pe piaţa Capitalei.

Boutique, cuvântul care atrage străinii

În Bucureşti mai multe hoteluri se intitulează „boutique”, însă nu toate înţeleg prin această sintagmă acelaşi lucru. La nivel internaţional, conceptul este definit prin numărul relativ redus de camere, printr-un anume rafinament promovat şi prin serviciile de tip personalizat oferite oaspeţilor.

Hotelul Moxa si-a luat director general de la Howard Johnson

Le Boutique Hotel Moxa din centrul Bucurestiului a numit la 1 octombrie un nou director general, in persoana Gratielei Badicu, care ocupa anterior functia de director de vanzari si marketing in cadrul hotelului Howard Johnson.

Grațiela Badicu: Sunt un magnet cu poli doar pozitivi

De peste 20 de ani lucrează în domeniul hotelier. Tot timpul în funcții de mare răspundere, de conducere. Să lucrezi cu oamenii este cel mai dificil, însă pe Grațiela Badicu, director general al Le Boutique Hotel Moxa din București, tocmai această legătură cu oamenii, fie ei din echipă sau turiști, o motivează.

Most Admired Business Women Awards Gala 2014

In the presence of more than 150 business people, bankers, entrepreneurs and diplomats, Business Arena announced the winners of these prestigious awards, recognizing the creativity and leadership of women in the workplace and their vital contribution to the success of business and banking activities throughout Romania.

en_USEnglish
Call Now Button